Pharrell emotioneel tijdens ontmoeting met rouwende ouders

Foto: YouTube

Celebs

Pharrell emotioneel tijdens ontmoeting met rouwende ouders

Print

De Amerikaanse producer en zanger Pharrell Williams (41) zorgde dinsdag voor een ontroerend moment op de Nederlandse televisie. In de talkshow van Humberto Tan ontmoette hij een rouwend koppel dat zijn nummer ‘Happy’ liet afspelen op de begrafenis van hun zoon.

Fred en Caroline van Metelen verloren in november vorig jaar hun zoon Dennis. Hij liet het leven bij een verkeersongeluk. Op zijn begrafenis, lieten zijn ouders ‘Happy’ van Pharrell Williams spelen omdat hun zoon altijd positief in het leven stond en over een goed gevoel voor humor beschikte. Williams kwam dit via via te weten en maakte recent een persoonlijke videoboodschap voor de ouders om hen te steunen.

Afgelopen dinsdag was Pharell Williams te gast in ‘RTL Late Night’ en zat het echtpaar in het publiek om de artiest persoonlijk te bedanken voor zijn spontane boodschap. ‘Jouw filmpje heeft ons ontroerd. We vinden het heel lief dat je tijd voor ons nam terwijl je agenda overvol staat. Je mooie reactie getuigt van veel respect. We hebben er geen woorden voor. Van alle andere nummers tijdens de uitvaart word ik verdrietig, maar van deze hit word ik weer blij’, zegt mama Caroline.

Williams was er zelf van aangedaan en had moeite om zijn tranen te bedwingen. ‘Wow, ik ben sprakeloos en voel me nederig. Ik ben vereerd dat een van mijn nummers kon helpen om jullie verdriet draaglijker te maken. Dank je’, zei hij zichtbaar geëmotioneerd. Het bewuste fragment wordt bij onze noorderburen nu al beschouwd als hét tv-moment van 2014.

NIET TE MISSEN