© JAA

Groepspraktijk met meer dan 10 specialisten in centrum van Wijnegem

Medisch Centrum Wijnegem is niet de naam van een nieuwe televisieserie, maar wel van de groepspraktijk met meer dan tien specialistengeneesheren die op 3 oktober van start gaat in het centrum van de kanaalgemeente.

De naam Medisch Centrum Wijnegem klinkt Nederlands en dat hoeft niet te verbazen want de zaakvoerder is een noorderbuur. Niels Leerdam: ‘Aan het beheer van een artsenpraktijk kan nog heel wat verbeterd worden’, weet hij. ‘Specialisten met een eigen praktijk verliezen nu vaak nodeloos kostbare tijd aan administratie en andere praktische beslommeringen over hun consultatieruimte. In ons nieuwe Medisch Centrum zorgen wij daar allemaal voor. De artsen kunnen zich volledig concentreren op de behandeling van hun patiënten.’

In wat tot voor kort een videotheek was, op de hoek van de Merksemsebaan en de Sint-Sebastiaansplaats, worden dezer dagen in zeven haasten tien dokterskabinetten afgewerkt. Het is de bedoeling dat hier straks orthopedisten, plastisch chirurgen, orthodontisten, vaatheelkundigen, gastrologen en andere specialisten hun patiënten ontvangen.

Lees het hele verhaal in de donderdagkrant van Gazet van Antwerpen - editie Noord.

Nu in het nieuws