© Belga

WK-ganger verdacht van 'rituele moord'

In Ghana is heel wat commotie ontstaan rond Asamoah Gyan. De aanvaller van het nationale elftal en Al Ain wordt ervan verdacht om zijn vriend, rapper Castro, en diens vriendin op rituele wijze vermoord te hebben. Gyan legde een persconferentie in om uit te leggen dat hij onschuldig is.

vtvn

Gyan speelde tot 2012 onder andere voor Udinese, Rennes en Sunderland maar koos toen voor een lucratief contract in de Verenigde Arabische Emiraten. De aanvaller scoorde ook al 43 keer voor Ghana. Gyan ging afgelopen zomer met de rapper Castro en diens vriendin Janet Badu op reis. Alleen keerden Castro en Badu nooit meer terug na een uitje met de jetski.

Volgens boze tongen in Ghana zou Gyan het stel op rituele wijze hebben vermoord, mede doordat de lichamen nooit werden teruggevonden. Gyan belegde daarom een persconferentie om uit te leggen dat hij niets met de verdwijning van zijn vriend te maken heeft.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Meer sportnieuws