© Photonews

Trainer Jennifer Lopez geeft tips voor een strak achterwerk

De nieuwe videoclip van Jennifer Lopez met Iggy Azelea oogste in slechts één dag tijd meer dan elf miljoen hits op YouTube. En dat heeft de zangeres grotendeels te danken aan haar wereld befaamde derrière. Haar geheim? Tracy Anderson, Hollywood's favoriete personal trainer.

vva

Het strakke achterwerk van Jennifer Lopez is dé blikvanger van haar nieuwe videoclip met Iggy Azalea. Daarin bewijst de vijfenveertigjarige diva dat haar befaamde derrière er nog steeds mag wezen. Met dank aan Tracy Anderson, personal trainer van een hele resem Hollywoodsterren, zoals Madonna en Gwyneth Paltrow.

'De workoutsessies die ik voor Jennifer Lopez ontwikkelde, zorgen ervoor dat zij het beste van zichzelf kan geven tijdens een optreden', zo verduidelijkt Tracy Anderson op HollywoodLife.com. 'Wij willen haar sexy vormen immers niet veranderen. Daarom zijn extreme workouts voor Jennifer niet aangewezen, maar wel doelgerichte sessies die slechts één uur per dag in beslag nemen.'

De succesformule van Tracy stoelt op het principe van een half uur cardiotraining aangevuld met een half uur spierontwikkeling. Met verbluffende eindresultaten die volgens Tracy voor eender welke vrouw haalbaar zijn. 'Zie het als een nieuwe dagelijkse routine, net zoals tanden poetsen, om te voorkomen dat je afgeleid raakt en het lukt je gegarandeerd.'

Tracy geeft ook een oefening uit het programma van Jennifer Lopez mee voor strakkere dijen:

Haal er een stoel als attribuut bij. Draai je van de stoel weg, leg je beide handen op de vloer en plaats één been op de rugleuning van de stoel.

Hef je andere been op en zwaai uit naar de tegenovergestelde kant. Keer terug naar je rustpositie en herhaal.

Herhaal dit dertig tot veertig keer per been. De volledige oefening moet zowel aan de linkerkant als de rechterkant voltooid worden.

NIET TE MISSEN