Man leeft al veertig jaar op vuilnisbelt in eigen huis

Een inwoner van het Britse Cleethorpes had al veertig jaar geen enkele vuilniszak buitengezet, waardoor zijn huis veranderde in een echte vuilnisbelt. Hij sloeg het afval jarenlang op in zijn eigen woning. Dat had als gevolg dat het huis en de omgeving rond de woning van de man een kweekplaats werd voor ratten en ander ongedierte.

skn

De vuilnisbelt in het huis van de man werd ontdekt nadat buren bij de gemeentelijke instanties hadden geklaagd over de onleefbare toestand nadat ze ratten in en uit de woning zagen lopen.

Toen de gemeentelijke autoriteiten een bezoekje brachten aan de bewoner van het huis, bleek dat de man gedurende veertig jaar lang zijn vuilnis schaamteloos op de grond gooide. Op sommige plaatsen in de woning was het afval zelfs opgestapeld tot tegen het plafond en liepen er overal ratten en spinnen rond.

Volgens een werknemer van de gemeente was het huis doordrongen van een verschrikkelijke stank en was het binnenin het huis bloedheet door al het rottende afval. ‘Zelfs het verpakkingsmateriaal was aan het ontbinden’, aldus de werknemer. Naast de berg afval werden er ook enkele katten aangetroffen in de woning. De katten zouden niet zijn verwaarloosd. Ze werden ondertussen opgevangen door een vriend van de man. Waar de man zelf werd ondergebracht is niet bekend.

De buren van de man die zijn afval gedurende vier decennia lang hamsterde, reageerden verbolgen op het buitengewone nieuws. Een buurman vertelde aan de Britse nieuwssite Daily Mail dat de bewoner een alleenstaande oudere en netgeklede man was.

De poetsdienst van de gemeente had een maand nodig om het hele huis schoon te maken en het afval te verwijderen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.