Jan Catry vervangt Kris Goos als gemeenteraadslid

Op dinsdag 23 september legde Jan Catry de eed af als nieuw gemeenteraadslid voor Cd&V – LVA Laakdal. Hij volgt Kris Goos op, die eerder ontslag nam.

Stefan Helsen

Kris Goos: “Vanaf heden ga ik aan de slag als kinesitherapeut in het nieuwe postrevalidatiecentrum van AZ Herentals, Thomas More Hogeschool, To Walk Again en Orthopedie Van Haesendonck. Daar deze nieuwe uitdaging een geheel nieuwe invulling geeft aan mijn leven, zag ik me genoodzaakt om mijn mandaat als gemeenteraadslid opzij te schuiven. De combinatie gezin, job en de toch wel drukke agenda van een raadslid werd onmogelijk. Trouwens vind ik het niet opportuun een mandaat als gemeenteraadslid vol te houden indien je niet zeker bent of je je er ook daadwerkelijk voor de volle 100% kan inzetten.”

Kris besloot bijgevolg een stap terug te zetten en een nieuwe, competente en gedreven persoon de Laakdalse burger te laten vertegenwoordigen in de gemeenteraad: Jan Catry. Catry is 51 jaar, getrouwd en heeft 3 zonen die actief zijn in de Laakdalse jeugdbeweging. In zijn vrije tijd gaat hij zeevissen, maar hij wil ook graag zijn steentje bijdragen in de maatschappij.Jan Catry: “Ik fungeer al 23 jaar als vakbonds-afgevaardigde in de metaalsector. Ook als lid van het hoofdbestuur en de algemene raad, tracht ik de kloof tussen werknemer en werkgever kleiner te maken. Ik wil mijn horizonten verleggen en mij, met mijn opgedane ervaring, inzetten voor onze gemeente.”

Meer nieuws uit de Kempen

DOEN! in de Kempen

Mobiliteit in de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio