© GvA

30.000 eersteklassers uit regio vandaag in Gazet van Antwerpen

In de krant van woensdag 24 september zitten 30.000 leerlingen uit het eerste leerjaar, verdeeld over 1337 klasjes. Het jaarlijkse huzarenstukje van Gazet van Antwerpen – foto’s van zoveel mogelijk eerste leerjaren uit de hele regio verzamelen – zit er weer op. Het is nu aan jou om je oogappel te zoeken.

PH

De bewaarbijlage Eerste Klasje is stilaan een traditie aan het worden. Gratis en uitneembaar en de krant vind je per regio – Waas, Mechelen, Kempen of Metropool - een overzicht volgens gemeente, school en klas. De eersteklasjesspecial bestaat dus in vier edities. Een overzicht van die edities per gemeente vind je op www.gva.be/eersteklasje.

Bij de lancering hoort ook een wedstrijd: iedereen kan stemmen op zijn favoriete klas, en zo prachtige prijzen voor die klas in de wacht slepen: een make-over van interieurspecialist Tony Mertens, ter waarde van 5.000 euro, of tickets voor een klasuitstap naar Metropolis. De wedstrijd hoort bij het online overzicht van de eerste klasjes, dat vanaf donderdag 25 september te vinden is op www.gva.be.

Dat een klasfoto niet saai hoeft te zijn, bewijst de creatieve juf Anneke van Mater Dei Brasschaat. De leerlingen van de twee eerste leerjaren gingen met kartonnen dozen aan de slag en maakten de origineelste klasfoto die we binnen kregen.

Meer info: www.gva.be/eersteklasje

DOEN! in Antwerpen

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio