1 / 4

Kunstenaar Robby Bruyninx toont voor het eerst zijn collectie

Robby Bruyninx heeft al jaren als passie het ontwerpen, vormgeven en maken van exclusieve kunst en designartikelen. Maar nog nooit kwam hij daarmee naar buiten. Daar komt dit weekend eindelijk verandering wanneer hij zijn creaties in zijn atelier aan ieder die dat wil, laat zien.

Chris Van Rompaey

"Onder de naam Roberto Dinamita creëer ik krijtborden en spiegels die behalve decoratief ook functioneel kunnen zijn. Ze zijn bedoeld voor particulieren, maar ook voor professioneel gebruik, in de horeca bijvoorbeeld. Zo heb ik krijtborden in de vorm van wijnglazen en flessen waarop de uitbater zijn suggesties kan noteren", zegt Robby Bruyninx.

"Ik maak ook spiegels, geen gewone natuurlijk, maar een exclusieve combinatie van kader, vormgeving en weerspiegeling van een beeld. Wat ze bijkomend speciaal maken, is het feit dat je ze op acht verschillende manieren kunt ophangen. Dat zorgt steeds voor een andere visueel effect."

"Tot slot maak ik ook nog houten design-krijtborden voor kinderen. Ze zijn origineel, functioneel en zeer decoratief. Je kunt kiezen uit 25 verschillende ontwerpen en ze hebben allemaal een Spaanse naam, zoals Amorito en Musculito."

De opendeurdagen vinden plaats op zaterdag 20 en zondag 21 september van 10 tot 18u bij Robertitos, Park Diamant 17 in Berlaar.

,

.

Meer nieuws uit regio Mechelen

DOEN! in Mechelen

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio