OCMW Lier is verhuisd naar Sociaal Huis op Paradeplein

Het OCMW is deze week verhuisd naar het Sociaal Huis op de Dungelhoeffsite.

Chris Van Rompaey

De medewerkers verwelkomen u er vanaf maandag 22 september.

De dienst Welzijn, bijna alle ondersteunende diensten van het OCMW en het team Sociaal Beleid die zich aan de Mechelsestraat vóór het Heilig Hartziekenhuis bevonden zijn verhuisd. Daardoor waren ze de voorbije twee dagen gesloten.

Het stedelijk archief, nu gevestigd op het Kardinaal Mercierplein, verhuist later ook naar de Dungelhoeffsite. De kelder van het Sociaal Huis zal dienstdoen als archiefruimte voor stad en OCMW. De toegang tot het archief bevindt zich in het nieuwbouwvolume naast het Sociaal Huis. Hun nieuwe adres wordt Paradeplein 3.

De verhuis van het OCMW gaat gepaard met nieuwe openingsuren. Die lopen gelijk met de openingsuren van de onthaalbalie van het stadskantoor. Het OCMW zal voortaan dus op maandagavond open zijn en vrijdagnamiddag gesloten.

In het Sociaal Huis vindt u een brede waaier aan diensten. Naast het OCMW krijgen ook het Centrum voor Geestelijke Gezondheidszorg De Pont, het Sociaal Verhuurkantoor De Woonkans, de Werkwinkel en het Centrum voor Basiseducatie Open School er hun stek. Andere diensten zoals de huurdersbond houden er spreekuur.

03.8000.500,

.

Meer nieuws uit regio Mechelen

DOEN! in Mechelen

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio