© GVA

Topduo naar Tomorrowworld in Atlanta

Het duo Sebastiaan Steylaerts (27) en Alexander Luyck (19), beter bekend als het dj-duo Nexuz trekt volgende week vrijdag naar Atlanta om een spetterende performance te geven tijdens Tomorrowworld, de Amerikaanse versie van het ultra populaire dancefestival Tomorrowland. Beide heren groeiden op in Keerbergen, Sebastiaan – Seb – verhuisde intussen naar hartje Antwerpen.

EVE

“Uiteraard zijn we wild enthousiast dat we dit mogen doen. Onze manager heeft hier een grote rol in gespeeld”, geeft Seb toe. De heren ontmoetten elkaar twee jaar geleden in Antwerpen en het klikte meteen. “Ik heb van Seb heel wat geleerd en doe dat nog steeds. Het is een verrijking om met hem te mogen dj’en”, zegt Alexander.

Nexuz wil niet alleen in Atlanta potten breken. Het wil dit jaar nog een eerste eigen elpee of CD uitbrengen. “We brengen vooral EDM, Electronic Dance Music. We zijn de eerste plaat nu aan het voorbereiden, dat vergt heel wat tijd.”

Alexander is student Rechten in Antwerpen, Seb heeft een social media-bvba. Het heerschap dat momenteel wekelijks draait in de Antwerpse club Roxy wil de wereld veroveren. “Momenteel gaan onze inkomsten naar het downloaden van platen en naar hard- en software. Maar ooit willen we hier onze boterham mee verdienen”, besluiten ze.

Nu in het nieuws