© AP

© REUTERS

© AP

© AP

© AP

© AP

1 / 6

Grootvader vermoordt dochter en zes kleinkinderen

8 doden bij gezinsdrama in Florida

In Bell, een klein stadje in het Noorden van de Amerikaanse staat Florida, heeft een 51-jarige man donderdag zijn dochter en zes kleinkinderen om het leven gebracht. Don Spirit, een ex-gedetineerde, pleegde na de feiten zelfmoord.

jns

De lokale sheriff Robert Schultz maakte op een persconferentie de lange lijst met slachtoffers bekend. Het gaat om Sarah Lorraine Spirit (28), Kaleb Kuhlmann (11), Kylie Kuhlmann (9), Johnathon Kuhlmann (8), Destiny Stewart (5), Brandon Stewart (4) en de kleine Alanna Stewart, die in juni werd geboren.

De gruwelijke feiten speelden zich af in de woning van Don Spirit. De politie kreeg donderdagmiddag een melding over een schietpartij in het huis. Toen een eerste agent ter plaatse kwam, pleegde Spirit zelfmoord. In het huis vonden de hulpdiensten vervolgens nog zeven andere lichamen.

Volgens sheriff Schultz waren er ook nog andere personen aanwezig die het drama wel overleefden. Don Spirit zou echter de enige verdachte zijn. Over het motief van de man is nog geen duidelijkheid. Hij werd in februari 2006 vrijgelaten uit de gevangenis na een veroordeling voor wapenbezit.

Nu in het nieuws