© BELGAIMAGE

‘Belgische club bood drie miljoen voor Bakkali’

Afgelopen zomer heeft een club uit de Belgische competitie een bod voor Zakaria Bakkali neergelegd bij PSV. Het ging om een drie miljoen euro, maar het Belgische talent besliste in Eindhoven te blijven. Dat schrijft de doorgaans goed ingelichte PSV-watcher Thijs Slegers in een artikel over onze landgenoot in Sport/Voetbalmagazine.

wic

Thijs Slegers, de PSV-volger van Voetbal International, doet voor Sport/Voetbalmagazine zijn boekje open over Zakaria Bakkali (18). Hij schrijft dat makelaar Marcel Veerman, die op dat moment de belangen van Bakkali behartigde, vorige maand sprak met technisch directeur Marcel Brands van PSV over een verkoop van Bakkali. Volgens de makelaar zei Brands dat ‘een verkoop van Bakkali bespreekbaar was’, waarop de makelaar contact legde met een Belgische club. ‘Zij wilden drie miljoen euro betalen’, wordt de makelaar geciteerd. De entourage van Bakkali zou echter niet op de hoogte zijn geweest van de nakende transfer, waardoor de Bakkali’s net op dat moment toezegden verder te onderhandelen over een contractverlenging.

Al akkoord met andere club?

Het blijft gissen welke club heel even in de race was voor Bakkali. Standard en Anderlecht werden genoemd als geïnteresseerden, maar Bakkali werd ook in de tribune van KV Oostende gespot tijdens de thuiswedstrijd tegen Anderlecht. Slegers schrijft evenwel dat vermoed wordt dat Bakkali al een akkoord heeft met een club, die zelfs al een budget gereserveerd zou hebben om de transfer te bekostigen.

Meer sportnieuws