‘Nieuwe vriendin laat alles achter voor ‘De Lau’’

Laurens ‘de Lau’ Nuyens heeft een nieuwe vriendin, en die zou hun relatie meteen erg serieus nemen. ‘Roos heeft haar ontslag gegeven en vertrekt tussen nu en het einde van de maand naar Los Angeles. Om er te gaan wonen’, vertelt Fabien Gribaudo, de vriend van Véronique De Kock en de voormalige baas van Roos, aan het weekblad TV Familie.

tib

Roos Vandekerckhove werkt als vertegenwoordigster bij Luxottica, een fabrikant van luxueuze brillen. Maar dat zou niet meer lang duren: ‘Ik heb nog goed contacten binnen het bedrijf en van die ex-collega’s weet ik dat Roos vorige week maandag haar ontslag heeft ingediend om de liefde achterna te gaan. Daar was binnen het bedrijf een briefing over’, zegt Fabien Gribaudo in TV Familie. ‘Tussen nu en het einde van de maand vertrekt ze naar Los Angeles. Om er te gaan wonen, ja’.

De Lau en Roos kennen elkaar nog maar een maand, maar Fabien zegt wel alle vertrouwen te hebben in zijn voormalige werkneemster. ‘Ik denk dat Roos er klaar voor is. LA is een leuke bestemming en als Roos iets wil, gaat ze er volledig voor. Dat deed ze op professioneel vlak ook altijd. Ik vermoed dus dat ze heel gelukkig is, ja’.

NIET TE MISSEN