Prins Harry annuleert verjaardagsfeest voor zieke Kate Middleton

Foto: Photo News

Celebs

Prins Harry annuleert verjaardagsfeest voor zieke Kate Middleton

Print

Prins Harry wordt op maandag 15 september 30 jaar maar het verjaardagsfeest dat hij had gepland, gaat niet door. Dat komt omdat zijn zwangere schoonzus Kate Middleton kampt met ernstige misselijkheid. Dat schrijft de Britse krant The Mirror.

Ter gelegenheid van zijn verjaardag wou prins Harry maandag enkele vrienden uitnodigen in het nieuwe appartement van prins William en zijn zwangere vrouw Kate Middleton in Kensington Palace. Dat feest gaat echter niet door omdat de 32-jarige brunette zich momenteel erg misselijk voelt. Volgens The Mirror heeft Harry zijn makkers vorige week laten weten dat het feest wordt afgelast omdat hij het ongepast vindt om te vieren als Kate zo ziek is.

Een insider zegt in de krant dat het feest, waarvoor ook Harry’s nieuwe vlam Camilla Thurlow was uitgenodigd, gewoon op een andere datum zal plaatsvinden. ‘Hij heeft zijn vrienden beloofd om te vieren als de tijd rijp is.’

Eén ding staat wel vast: prins Harry krijgt morgen een mooi cadeau voor zijn verjaardag. Dan erft hij 10 miljoen pond van zijn overleden moeder.

NIET TE MISSEN