© GMax

Berchem lijdt zware nederlaag na zwakke tweede helft

Berchem - Sprimont 0 - 4

Hugo Fret

Berchem kon geen verlengstuk breien aan de overwinning van vorig weekend op Turnhout. In een ronduit zwakke tweede helft incasseerde het vier doelpunten.

Na een eerste helft waarin Berchem het vlotst combineerde en de meeste drang naar voor toonde, moest de thuisploeg toch met een 0-1 achterstand de rust in. Kansen vielen er omzeggens niet te noteren, tot twee minuten voor de rust. Na een kopduel viel de bal voor de voeten van de vrijstaande Di Gregorio, die de kans niet liet liggen en droog voorbij Merckx schoot: 0-1.

Na een aanval van Berchem trapte doelman Jaan ver uit tot bij Sahuke. Die dribbelde centraal twee verdedigers en legde de bal voorbij Merckx in doel: 0-2. Claessens kwam De Koninck vervangen, maar aan de overzijde besloot Biatour nipt voorlangs. Van Meir reageerde met een dubbele wissel. Het was echter Sprimont dat een derde keer scoorde. Na een vlotte aanval fungeerde Bury als aangever voor Biatour die gemakkelijk scoorde: 0-3. Het werd helemaal erg toen Doneux centraal doorging. Op het juiste moment speelde hij Di Gregorio aan die in de verste hoek besloot: 0-4.

Doelpunten: 43’ Di Gregorio 0-1, 53’ Sahuke 0-2, 74’ Biatour 0-3, 87’ Di Gregorio 0-4.

MEER OVER Berchem Sport

Meer voetbalnieuws