© Ludo Mariën

© Ludo Mariën

© Ludo Mariën

1 / 3

10.000 euro voor gouden tip in zaak-Hodei

De ouders van Hodei Egiluz Díaz, de verdwenen Baskische jongen, geven een beloning van 10.000 euro voor de gouden tip over wat er met hun zoon is gebeurd.

doro

De ouders van Hodei hebben woensdag een persconferentie in het MAS over de verdwijning van hun zoon. 10.000 euro willen ze geven voor een gouden tip over de verdwijningszaak.

Vorige week plaatsten de ouders van Hodei nog affiches in het Franstalig landsgedeelte in de hoop getuigen te vinden. In de nacht van 18 op 19 oktober 2013, toen Hodei verdween, waren er immers veel jongeren in de Antwerpse wijk rond het Falconplein, ook uit Brussel en Wallonië.

De politie en het gerecht hebben ook een nieuw opsporingsbericht verspreid. “Na een eerdere oproep in de media hebben zich enkele getuigen gemeld die Hodei die nacht hebben gezien op de Orteliuskaai ter hoogte van de Koolkaai. Dit moet rond 04:20 uur geweest zijn. Dat is voorlopig het laatste tijdstip waarop Hodei met zekerheid is gezien”, staat te lezen in het opsporingsbericht.

Hebt u meer informatie over de verdwijning van Hodei, neem dan contact op met de politie via het gratis nummer 0800/30 30 0 of met Child Focus via 116 000 of reageer online .

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

DOEN! in Antwerpen

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio