Sportdienst start week van de sportclub

Acht sportverenigingen nemen deel aan de Week van de Sportclub die start op zaterdag 13 september. De week wordt afgesloten met een parkloop en golfliefhebbers komen eveneens in het park aan hun trekken. Enkele sportclubs die actief zijn in de gemeente zetten hun deuren open zodat iedereen kennis kan maken met de sport. Deelname aan deze activiteiten is gratis en inschrijven niet nodig. Nemen deel de koninklijke Boom tennisclub (park), Judoschool Fudji Yama (De Schorre), de Kon. Zwemclub De IJsberen (openluchtzwembad-park), waterpolo door VWZ (zwembad Atheneum), de Kon.

jan boey

Boomse Scheidsrechtersvereniging ('t Pertsgad-Wetenschapstraat 3), Recreas De Cirkel (Hellegat 31-Niel), Kangoeroes Basket (sporthal Boom) en de Kon.

Turnkring (Gasstraat).

Als afsluiter van deze week is er op zondag 21 september de parkloop in het gemeentelijk park, een organisatie van atletiekclub WIBO. "Zowel jeugd als joggers en wedstrijdatleten komen aan hun trekken en de jeugd wordt verwend met een verrassingspakket. De joggers en wedstrijdatleten ontvangen een T-shirt en er worden prijzen verloot onder de deelnemers van de 3, 6 en 12 km. Voor de wedstrijdatleten zijn er geldprijzen voorzien en de club met de meeste deelnemers wordt beloond met een premie van 100 EUR", legt Chris Eysackers, Ondervoorzitter WIBO AC uit. Eveneens op zondag 21 september kunnen liefhebbers komen golfen in het park, ingang via Acacialei. Vorig jaar was dit een groot succes en wordt deze activiteit nu herhaald. Jan BOEY Info: sportdienst 03-888.56.50, onthaal.zwembad@boom.be of www.wibo.be

DOEN! in Antwerpen

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio