Diego Costa alwéér geblesseerd, haakt af bij Spanje

Foto: Belga

Diego Costa alwéér geblesseerd, haakt af bij Spanje

Print
Slecht nieuws voor Chelsea en Diego Costa. Net nu de Spaanse Braziliaan helemaal zijn draai gevonden lijkt te hebben in de Premier League, is hij uitgevallen met (alweer) een hamstringblessure. Diego Costa gaf meteen verstek voor de wedstrijd van maandag met de Spaanse nationale ploeg tegen Macedonië, de nauwelijks 19-jarige Munir van Barcelona is zijn vervanger.

Voorlopig is het nog niet bekend hoe lang Diego Costa deze keer out zal zijn. Afgelopen seizoen sukkelde hij al een tijdje met een hamstringblessure, die hem destijds voortijdig naar de kant dwong in de Spaanse kampioenenmatch en tijdens de finale van de Champions League. Het is evenwel nog niet duidelijk of het om exact dezelfde blessure gaat.

Zijn vervanger Munir El Haddadi is alvast een heuse verrassing. De nauwelijks 19-jarige revelatie van Barcelona speelde vorig seizoen nog in de beloften en kwam nog maar twee keer in actie voor de Catalanen. In zijn eerste competitiematch wist hij wel meteen de netten te vinden voor Barcelona.

Meer sportnieuws