Bijna uitverkocht Crammerock van start in Stekene

(archiefbeeld) Foto: pvl

Bijna uitverkocht Crammerock van start in Stekene

Print
Stekene -

Op honderd tickets voor vrijdagavond na, is het muziekfestival ‘Crammerock’ in Stekene van komend weekend uitverkocht. Vrijdag en zaterdag worden samen 28.000 bezoekers verwacht. Ms. Lauryn Hill komt voor een exclusief concert naar het Wase podium.

Het festival opende vrijdag om 16.30 de deuren en biedt, naast topper Ms. Lauryn Hill, onder meer Dizzee Rascal, Kenji Minoque, Coely, The Subs, Arsenal en Adminral Freebee op het hoofdpodium. Zaterdag worden onder meer The Hives, Oscar and the Wolf, Channel Zero en Urbanus & De Fanfaar verwacht. Crammerock heeft nog een tweede podium en werkte dit jaar aan meer comfort en meer randanimatie.

Het festival heeft aandacht voor duurzaamheid. Carpoolers, minstens één bestuurder en twee carpoolvrienden, krijgen vrijdag en zaterdag als bedanking een peer van de organisatie. De provincie Oost-Vlaanderen zorgt er voor het derde jaar op rij voor dat festivalgangers gratis buslijnen 41, 42, 43 en 44 kunnen gebruiken.

Zowel vrijdag als zondag worden en extra bussen ingelegd, met als opschrift ‘Pendel Crammerock’, tussen het station van Sint-Niklaas en het festivalterrein.

MEEST RECENT