© Photonews

Elizabeth Hurley laat zich kussen voor monsterbedrag

Tijdens het jaarlijkse ‘Woodsite End of Summer’-feestje heeft men een kus van het Engelse model en actrice Elizabeth Hurley geveild. De hoogste bieder was de Canadese zakenman Julian Bharti en sponsorde zo in ruil voor een unieke ervaring de ‘Elton John AIDS Foundation’.

kvd

Jaarlijks wordt op het privé-domein van de Engelse zanger Elton John en zijn man David Furnish in Berkshire het ‘Woodsite End of Summer’-feestje georganiseerd. Het is een privé-feest dat zowel een afsluiter van de zomer is, als een manier om geld in te zamelen voor hun goede doel, de ‘Elton John AIDS Foundation’.

Dit jaar doneerde de rijke zakenman Julian Bharti, zoon van bankengigant Stan Bharti, een bedrag van maar liefst 50.000 Britse pond (bijna 63.000 euro) aan deze organisatie. Hij was namelijk de hoogste bieder toen er een romantische en innige kus met Elizabeth Hurley werd geveild.

Dit maakte niet alleen de organisatie blij, maar zorgde ook voor heel wat animatie bij de andere bekende gasten waaronder schoenenontwerper Patrick Cox, de Schotse zangeres en actrice Lulu, de Engelse singer-songwriter James Blunt, het Britse model David Gandy en de Engelse komiek David Walliams met zijn vrouw Lara Stone.

NIET TE MISSEN