OVERZICHT. Trainerwals van het prille seizoen, Stojanovic is tweede nieuwkomer

OVERZICHT. Trainerwals van het prille seizoen, Stojanovic is tweede nieuwkomer

Print

De Sloveen Slavisa Stojanovic is vrijdag voorgesteld als nieuwe trainer van SK Lierse. Hij volgt bij de eersteklasser Stanley Menzo op. Een overzicht van de trainerswals in het seizoen 2014-2015 in de hoogste voetbalklasse:

Jupiler Pro League op Sportwereld.be

. 29 juli: KRC Genk beslist na amper één speeldag Emilio Ferrera te ontslaan. De Brusselaar wordt aan de deur gezet na 3-1 verlies bij KV Mechelen. Assistent Pierre Denier neemt over tot er een opvolger is aangeduid.

. 22 augustus: De Schot Alex McLeish wordt de nieuwe trainer van Racing Genk. Hij tekent een contract voor twee seizoenen.

. 31 augustus: De wegen van Lierse en Stanley Menzo scheiden. Lierse, dat op speeldag zes met 2-0 verloor bij Waasland-Beveren, zet de samenwerking stop na de magere vier op achttien in de competitie. Assistenten Alfons Arts en Daniel Simmes nemen voorlopig over.

. 5 september: De Sloveen Slavisa Stojanovic (44) is de nieuwe trainer van rode lantaarn Lierse. De opvolger van Stanley Menzo tekent op het Lisp een contract voor een seizoen en brengt Milos Kostic mee als assistent.

Meer voetbalnieuws