© *

Kirsten uit 'The Sky is the Limit' belt Obama over onthoofdingen

De onthoofdingen die de Islamitische Staat uitvoert treffen ook de 33-jarige Kirsten Janssens uit 'The Sky is the Limit' heel diep. De realityster wil zelf het verschil maken door Barack Obama eens goed op zijn verantwoordelijkheden te wijzen en heeft hem gemaild en gebeld, maar helaas zonder antwoord.

vwh

Janssens werd donderdagavond opgebeld door presentator Wim Oosterlinck en vertelde hem dat ze een mailtje naar Obama had gestuurd om hem te wijzen op zijn verantwoordelijkheid inzake de gruwelijke dood van twee journalisten in Irak. 'Het kan toch niet dat iedereen zijn kop in het zand steekt zoals een struisvogel? Daar gaan we die derde onthoofding niet mee verhelpen', zegt ze.

'Ik wil eigenlijk al het mogelijke doen om die man te redden. Dat heb ik ook gezegd tegen Obama', zei de brunette aan de telefoon. 'Hij blijft alleen maar luchtaanvallen doen, maar daar help je die mensen niet mee.'Janssens heeft nog geen antwoord op haar mailtje gekregen en besloot dan maar om te bellen naar het Witte Huis. 'Ik heb het nummer van het Witte Huis opgezocht via Google en heb al een tiental keer gebeld, maar er neemt niemand op. Ik moet eens bekijken hoe dat precies zit met dat tijdverschil.' Eén ding staat vast: Janssens is niet van plan om de moed te laten zakken en blijft proberen om Obama te bereiken.

NIET TE MISSEN