OEFENMATCHEN. Frankrijk klopt Spanje, Oranje neemt valse start

Print
Niet alleen de Rode Duivels speelden vandaag een oefeninterland. Nederland verloor met 2-0 van Italië, na amper 10 minuten stond die eindstand al op het bord. Spanje verloor dan weer met het kleinste verschil van Frankrijk.

Loïc Remy scoorde een kwartier voor affluiten een heerlijke treffer tegen Spanje, op aangeven van Valbuena. Meteen ook de winnende treffer. Bekijk de goal in bovenstaande video.

Het Nederlands elftal is donderdag slecht begonnen aan de tweede regeerperiode van bondscoach Guus Hiddink. De nummer drie van het laatste WK verloor in Bari een oefenwedstrijd tegen Italië met 2-0. Immobile opende al na drie minuten de score voor La Squadra in Bari en toen Indi in de negende minuut aan de noodrem trok, knalde De Rossi een minuutje later de 2-0 droog binnen vanop de stip. Bekijk hier de rode kaart van Indi.

Zweden klopte Estland met 2-0, na twee doelpunten van Zlatan Ibrahimovic die daarmme Zweeds topschutter aller tijden werd. Bekijk hier zijn doelpunten.

Slovakije won met het kleinste verschil van Malta. Adam Nemec, de spits van Berlijn, scoorde de enige treffer van de avond. Hij verlengde vlak voor rust een voorzet van Weiss attent in doel.

Uitslagen:

Bosnia-Herzegovina - Liechtenstein 3-0
Irak - Peru 0-2
Slovakije -Malta 1-0
Zweden - Estland 2-0
Kroatië - Cyprus 2-0
België - Australië 2-0
Italië - Nederland 2-0
Frankrijk - Spanje 1-0

Meer sportnieuws