© Joris Herregods

© Joris Herregods

© Joris Herregods

1 / 3

Raf Simons opent pop-up

Topontwerper en creatief directeur van Dior, Raf Simons, vindt een tijdelijke stek in Antwerpen. Vanaf vandaag (vrijdag) kan u terecht bij zijn In the name of, een pop-up waar een beperkte collectie van zijn hand te koop is.

ELLEN BOGAERT

De pop-up in de Lange Gasthuisstraat kwam tot stand onder impuls van fotograaf Willy Vanderperre, commercieel directeur Charlotte Arts en CEO Bianca Quets-Luzi. Zij zochten samen naar een ideale plek voor de exclusieve collectie ‘Raf Simons X Sterling Ruby’. Vanderperre verzorgde de campagnebeelden van de reeks.

“Raf Simons is gek op de werken van de Amerikaanse kunstenaar Sterling Ruby”, vertelt Arts. “Hij en Sterling zijn goede vrienden, dus sloegen ze de handen in elkaar om samen een beperkte collectie te ontwerpen. Het is werkelijk een samenvloeiing van beide talenten, een perfecte kruisbestuiving tussen twee kunstvormen en leefwerelden. Van elk kledingstuk zijn bovendien maar enkele stuks gemaakt.” En de prijzen liegen alvast niet over het exclusieve karakter. Zo hangen er jassen van 2445 euro en hemden van 430 euro.

De winkel is nog open tot 4 oktober. U kan er terecht van vrijdag tot en met zondag. Vanavond is er naar aanleiding van de opening een party in Petrol.

Info: In the name of, Lange Gasthuisstraat 18, 2000 Antwerpen - www.rafsimons.com

Lees vrijdag meer in Gazet van Antwerpen – Editie Stad

DOEN! in Antwerpen

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio