Vrouw van 82 onthoofd in tuin in Londen

Foto: Twitter/Redbutdred

Vrouw van 82 onthoofd in tuin in Londen

Print

Het lichaam van een 82-jarige vrouw is donderdagnamiddag onthoofd aangetroffen in de achtertuin van een woning in Noord-Londen. De 25-jarige dader is opgepakt en werd eerder met een manchete in de wijk opgemerkt.

De politie kreeg de oproep donderdag net na 14 uur binnen. Toen de agenten aan de woning in Edmonton - in het noorden van Londen - aankwamen, vonden ze er het lichaam van een vrouw. Ze was eerder onthoofd in de tuin achter de woning. De vrouw is intussen geïdentificeerd als de 82-jarige Pamela Silva, de vrouw was vermoedelijk van Italiaanse afkomst.

Ooggetuigen vertelden The Daily Mail dat ze eerder op de dag een ‘gekke man met een machete’ hadden zien rondlopen in de wijk. Een buurtbewoner zag ook dat hij met het grote mes enkele katten vermoordde.

De politie heeft intussen een 25-jarige man opgepakt die verdacht wordt van de moord. Zijn arrestatie verliep niet eenvoudig: een taser werd gebruikt, de dader geraakte gewond en een agent brak zijn pols.

‘Het gaat om een heel zichtbare aanval bij klaarlichte dag in een straat vol woningen’, laat de Londense politie weten. ‘Het is nog te vroeg om te speculeren wat het motief voor de gruwelijke moord kan zijn, maar ik ben ervan overtuigd dat het niet om terrorisme gaat.’

Bekijk meer video's van vtmnieuws op

 

 

 

.

Nu in het nieuws