Mode

Dit ontwierp Lykke Li voor & Other Stories

Print

Op donderdag 4 september ligt de langverwachte capsulecollectie van de Zweedse singer-songwriter Lykke Li in de rekken van & Other Stories. Het is een donkere lijn geworden met schoene, kledij, tassen en juwelen in haar typische stijl.

De basiskleuren in de collectie zijn zwart en wit, waardoor je de stuks makkelijk kan combineren. ‘De stukken kunnen gemakkelijk worden gepimpt of casual worden gedragen in functie van hoe je je voelt’, aldus Behnaz Aram, ready-to-wear ontwerper bij & Other Stories.

Het idee voor een samenwerking kwam heel toevallig tijdens de voorbereidingen van haar nieuwe tournee. De ster heeft enkele vrienden die ontwerpen voor & Other Stories en van het een kwam het ander. ‘Ik ben een nomade en reis al heel mijn leven lang. Mijn stijlkeuze is dus tot stand gekomen uit pure noodzaak. Ik dien ‘light’ te reizen maar wens tegelijkertijd zelf het heft in handen te kunnen nemen. Er is geen plaats voor franjes of kleuren. Kwaliteit gaat boven alles!’, zei Li dit voorjaar in een persbericht.

Loafers - 145 euro, ring - 35 euro, baseball top - 75 euro, broek - 125 euro

 


Top - 65 euro, boots - 225 euro, shopper - 145 euro

 

Lykke Li flink aan het werk in het atelier

Bekijk hieronder het spotje van Lykke Li voor &Other Stories

 

NIET TE MISSEN