© Hello!/People

Dit zijn de trouwfoto’s van Brad Pitt en Angelina Jolie

De Amerikaanse bladen Hello! en People pakken op hun cover uit met trouwfoto’s van hét huwelijk in showbizzland: dat van Brad Pitt (50) en Angelina Jolie (39). De twee trouwden eind augustus in een kleine kapel van hun kasteel Miraval in het Franse dorpje Correns.

vwh

De 39-jarige droeg een witte jurk uit satijn van Luigi Massi voor Atelier Versace. Die was aan de achterkant was versierd met kleurrijke tekeningen van haar kinderen. Brad Pitt koos voor een klassiek zwart pak. Op de cover van Hello! staat nog een tweede foto, daarop is te zien hoe het sterrenkoppel elkaar innig kust op hun grote dag. People publiceert dan weer een foto van Brangelina en al hun kinderen tijdens het trouwfeest.

Het pasgetrouwde koppel geeft in de bijhorende interviews nog enkele details prijs van hun huwelijk. ‘We vonden het belangrijk dat het een ontspannen dagje werd met veel gelach’, zeiden ze. ‘Het was een speciale dag om te delen met onze kinderen en onze familie.‘ We weten nu ook dat de kinderen een hoofdrol speelden tijdens de plechtigheid. Maddox (13) en Pax (10) mochten hun mama naar het altaar begeleiden. Bloemenmeisjes van dienst waren Zahara (9) en Vivienne (6). Shiloh en Knox mochten de ringen dragen.

Jolie en Pitt verloofden zich in april 2012 en lieten weten dat ze geen haast hadden om te trouwen. De pers speculeerde volop over een datum, maar uiteindelijk huwden de twee zonder al te veel persaandacht op 23 augustus. Het werd een intieme plechtigheid met slechts twintig familieleden en enkele goede vrienden.

NIET TE MISSEN