© Lang Leve

Astrid Bryan: “Ik heb het geluk weer gevonden”

Boeiende tijden voor Astrid Bryan (31). De Hollywoodvrouw heeft sinds kort onderdak bij VTM, waar ze vanavond de eerste gast is in een nieuw seizoen van ‘Lang leve’. Ze blikte haar eerste rol in een langspeelfilm in en geniet met regisseur Bram Coppens van pril liefdesgeluk. “Onze relatie is serieus, maar we doen rustig aan. Al zie ik mezelf over enkele jaren zeker als mama.”

Benjamin Praet

“Een hele eer”, zo noemt Astrid Bryan de aan haar gewijde eerste aflevering van Lang leve. Dat is inderdaad het minste wat je kunt zeggen, als een tv-programma op je 31ste al terugblikt op je leven. “De nagespeelde scènes door onder anderen Nathalie Meskens en Walter Baele zijn heerlijk. Dat keer op keer een handvol stereotiepe uitspraken en tics van mij wordt uitvergroot, vind ik niet erg. Zelfs niet als wéér eens die pimped out, chromed out truck passeert. Je moet daar zelf mee kunnen lachen. Maar mezelf op tv bezig zien, dat went na al die jaren nog steeds niet.”

Bryan speelt in het programma zelfs een stukje muziek op een viool die presentator Jonas Van Geel.

‘toevallig’ had liggen onder zijn bureau Iets wat ze al meer dan twintig jaar niet had gedaan. “Ik koos voor een makkelijk fragment, om te vermijden dat de afgang al te groot zou zijn.”

Lees het volledige artikel in de dinsdagkrant van Gazet van Antwerpen

Lange Leve, om 20.35u op VTM