© dgm

De Boeck en Broos in beeld bij Lierse

Nu de transferperiode voorbij is, schakelt Lierse vanaf vandaag een versnelling hoger in de zoektocht naar een nieuwe trainer. De club heeft alvast een shortlist en daarop neemt Glen De Boeck een erg prominente plaats in. Ook Hugo Broos is in beeld en werd via-via al benaderd.

Gert Gysen

Jupiler Pro League op Sportwereld.be

Tomasz Radzinski liet zondag weten dat er zo’n vijftien kandidaturen binnen waren.De club heeft een lijstje met namen en wie daar zeker op staat, is Glen De Boeck. Naar verluidt zijn zelfs de eerste informele contacten al gelegd. De Antwerpenaar is na zijn ontslag bij Waasland-Beveren vorig seizoen op zoek naar een nieuwe uitdaging. Een pluspunt voor De Boeck: hij speelde bij Anderlecht nog samen met Tomasz Radzinski, de man die momenteel de sportieve lijnen uitzet bij Lierse.

Ook Scifo

Wat vaststaat, is dat Hugo Broos via-via werd benaderd voor de functie. Al moet die eerst nog beslissen of hij al dan niet in Algerije aan de slag blijft. Dit wil echter niet zeggen dat Broos kandidaat nummer 1 is als trainer op het Lisp. Sinds het ontslag van Stanley Menzo is Tomasz Radzinski vooral bezig geweest met het afronden van enkele transferdossiers, waardoor de zoektocht naar een trainer pas vandaag intensief wordt gestart. Er is een lijst met heel wat namen, onder wie ook die van Enzo Scifo.

Meer voetbalnieuws