© Cia Janssen/ ISOPIX

Leen Demaré laat zich live hypnotiseren op radio

Radio-coryfee Leen Demaré zal zich morgen laten hypnotiseren door hypnotiseur Hans Raeves, beter bekend als Hans Brein. Hij zal Demaré tijdens de live-uitzending van haar programma De Spits laten geloven dat ze Madonna is.

sstoffels

Niet alleen is dit een unicum in Vlaanderen, maar bovendien heeft Hans Brein een duidelijke opdracht in petto voor Leen. De hypnotiseur zal Demaré proberen te overtuigen dat ze niemand minder is dan de Queen of Pop, Madonna.

Collega-radiopresentator Raf Van Brussel kwam met het idee op de proppen: “Tijdens De Spits van afgelopen maandag liet ik vallen dat ik graag eens Leen als Madonna wilde zien. Daarbij dacht ik in eerste instantie aan een toffe fotoshoot of dat we een video met Leen als Madonna konden opnemen, maar toen kwam er een sms’je van Hans binnen."

Daarin stond te lezen dat de hypnotiseur een poging wou doen om Leen te overtuigen van zijn kunnen. De radio-presentatrice weet niet goed wat te verwachten maar staat wel open voor de ervaring. Demaré: “Ik kan niet garanderen dat het lukt, maar ik sta er zeker voor open. Het gaat hier niet over een charlatan, Hans Brein heeft al laten zien dat hij een professioneel hypnotiseur is. Bovendien geloof ik wel in hypnose, ik denk echt dat het kan.”

Of Leen er zelf rustig onder blijft is een ander paar mouwen. “Raf zegt altijd dat ik een beetje een controlefreak ben. Ik denk wel dat ik dat nu even kan loslaten, ik heb vertrouwen in Hans (lacht).”