© GMax

Bostock verlaat Antwerp voor OH Leuven

John Bostock is niet langer speler van Royal Antwerp FC. De aanvallende middenvelder tekende een contract voor één seizoen met optie op een extra jaar bij reeksgenoot OH Leuven.

joro

De 22-jarige Engelsman ontbond het contract met het stamnummer 1 in onderling overleg met de club, zo staat te lezen op de clubwebsite van de Leuvenaars.

Bostock speelde sinds vorig seizoen voor de Great Old. Hij debuteerde in 2007 op 16-jarige leeftijd bij het Engelse Crystal Palace. Een grote toekomst leek weggelegd voor deze wonderknaap, die bijna 50 interlands speelde bij verschillende nationale Engelse jeugdelftallen, toen hij in mei 2008 voor vijf seizoenen tekende bij Tottenham Hotspur.

Bij de Londenaars brak de aanvallende middenvelder echter nooit door en uitleenbeurten naar Brentford, Hull City, Sheffield Wednesday, Swindon Town en het Canadese Toronto FC volgden.

Toen Bostock in juni van vorig jaar einde contract was bij de Spurs slaagde toenmalig Antwerp-coach Hasselbaink erin de talentvolle Engelsman naar de Bosuil te halen. Daar speelde hij vorig seizoen 28 wedstrijden.

In de wedstrijd die OHL enkele weken geleden met 1-2 won op de Bosuil draaide Bostock een vrije trap tegen de deklat.

MEER OVER RAFC - Royal Antwerp FC

Meer voetbalnieuws