Beerschot Wilrijk strikt Davy De Beule

Foto: Photo News

Beerschot Wilrijk strikt Davy De Beule

Print

KFCO Beerschot Wilrijk heeft een grote vis aan de haak geslagen. De vierdeklasser slaagde er immers in om een akkoord te bereiken met Davy De Beule. De ex-speler van onder meer Lokeren, AA Gent en KV Kortrijk komt over van het Nederlandse Roda JC en ondertekent donderdag een driejarig contract in het Olympisch Stadion. Dat meldt de Antwerpse fusieclub woensdag op zijn website.

“Extreem verheugd dat we met een klepper als Davy een akkoord hebben bereikt. Een speler met zo veel ervaring - meer dan 270 wedstrijden in de Belgische eerste klasse en ruim vijftig in de Nederlandse Eredivisie - is voor een club als KFCO Beerschot Wilrijk een absolute topper”, aldus bestuurslid Fred Lenders onmiddellijk na afloop van de besprekingen.

“De kogel is door de kerk: morgen onderteken ik inderdaad de overeenkomst. KFCO Beerschot Wilrijk wordt dus mijn nieuwe club”, aldus de 32-jarige middenvelder. “De onderhandelingen liepen extreem vlot, na een gesprek met de voorzitter en trainer Urbain Spaenhoven was ik in feite al overtuigd. De voorbije weken heb ik met eigen ogen kunnen zien hoe deze club leeft. In alle geledingen, niet in het minst ook bij de supporters. Op mijn 32ste wil ik graag aan dit prestigieuze project meewerken, en mee trachten de lange weg uit bevordering naar de hoogste reeks te verwezenlijken.”

Meer voetbalnieuws