COLUMN. 'Zet drie vrouwen bij elkaar en je hebt miserie'

Foto: *

Celebs

COLUMN. 'Zet drie vrouwen bij elkaar en je hebt miserie'

Vanaf drie september presenteert Annelien Coorevits het programma 'Singl3s' op Vijf. In deze column heeft ze het over mannen, daten en alles wat daarbij komt kijken.

Drie vrouwen, honderd mannen. Als dat maar goed komt, dacht ik. En dan had ik het niet zozeer over de mannen maar wel over het sterkere geslacht, inderdaad, wij dus! Hoe kunnnen deze jonge meiden de lange weken doorkomen met elkaar? Ze kennen elkaar van haar noch pluimen en laten we eerlijk zijn, zet drie mannen bij elkaar en je hebt een klein feestje, maar zet drie onbekende vrouwen bij elkaar en je hebt miserie!

Nochtans hoeft het allemaal zo ingewikkeld niet te zijn. Vrouwen verschillen namelijk niet zoveel van elkaar als ze denken. Iedere vrouw op deze wereld wil zich gegeerd voelen. We genieten allemaal van een complimentje, een attentie is altijd welkom en we flirten allemaal wel graag. Mannen en vrouwen daarentegen, da’s dan weer een ander verhaal.

Kijk, als we mannen vragen waar ze naar kijken als ze een vrouw ontmoeten houden ze het meestal bij: ‘borsten’ of ‘billen’. Heerlijk simplistisch toch? Maar voor ons vrouwen ligt het zo simpel niet. laat ik het even kort samenvatten: we willen een man die sportief, ambitieus, humoristisch en attent is. Dan moet hij nog goed gekleed zijn en moet hij ook lekker ruiken! Oh, en vergat ik nog onze huwelijks-en kinderwens? Wij? Veeleisend? Hoogstens een kwestie van zelfrespect...

Maar wat als onze meisjes nu op dezelfde man vallen? Of erger, wat als ze afgewezen worden door een man? Onze drie singles hebben natuurlijk hun voorkeuren maar we mogen niet vergeten dat de mannen die de revue passeren toch ook wel (een beetje) inspraak hebben!

Dus dames en heren, fasten your seatbelts en hou je klaar voor een heerlijk nieuw seizoen van Singl3s, ik kan alvast niet wachten!

Singles, vanaf 3 september elke woensdag om 21u10

NIET TE MISSEN