Pluchen uil van Amaryllis (4) vermist

Foto: Ikea

Pluchen uil van Amaryllis (4) vermist

Zemst - Een gezin uit Hofstade is hardnekkig op zoek naar een verloren knuffeldier. Het gaat om het pluchen uiltje van het vierjarige dochtertje Amaryllis.

“Zij en haar uiltje waren al onafscheidelijk van toen Amaryllis nog maar anderhalf jaar oud was”, vertelt mama Kathleen Heylen. “Bij elke grote of kleine, belangrijke of onbelangrijke gebeurtenis moest Uiltje erbij zijn, anders ging het niet door. Een heel belangrijke persoon in haar leven dus.”

Dinsdagmiddag 19 augustus is het knuffeldier uit de buggy gevallen toen Amaryllis’ grootouders over de Meir wandelden terwijl hun kleindochter lag te slapen. “Vermoedelijk is het uiltje verloren geraakt op het gedeelte tussen de Wapper en de Meirbrug, bij de KBC-toren”, zegt Kathleen Heylen. “Haar opa is nog teruggegaan om te zoeken, maar tevergeefs.”

Kathleen Heylen hoopt dat iemand het diertje heeft gezien. Het gaat  om een handpop van Ikea met de naam Vandring Uggla. Binnen staan de naam en het adres van Amaryllis geschreven. “Ik besef dat ik even goed een nieuwe knuffel zou kunnen gaan kopen”, zegt Kathleen. ”Het diertje ligt zelfs nog in de rekken. Maar zoals dat gaat met knuffels en kleuters is er maar één écht Uiltje en Amaryllis kent verdraaid goed het verschil. Indien iemand hem zou teruggevonden hebben en ons zou kunnen contacteren, dan zouden we daar eeuwig dankbaar zijn. Onze dochter is er helemaal het hart van in.”

Kathleen is te bereiken via kathleen_heylen@hotmail.com.

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio