Vandalen zetten krassen op auto’s tijdens kermisnacht

Foto: Bert De Deken

Vandalen zetten krassen op auto’s tijdens kermisnacht

Print
Mol - Vandalen hebben in de straat De Meer in Mol-Sluis zondagnacht een viertal auto’s zwaar beschadigd. De daders, die krassen plaatsten op het koetswerk en ook de buitenspiegels vernielden, zijn nog niet gevat.

Een avondje op de kermis in Mol- Sluis had zondag nare gevolgen voor een vijftal bestuurders die hun auto hadden geparkeerd in De Meer, een zijstraat van Sluis. Vandalen brachten er zware schade toe aan vijf auto’s in de straat. “De meeste auto’s staan vol krassen en ook de spiegels zijn afgerukt. De dieven hebben ook nummerplaten gestolen”, zegt Caroline Slegers uit Mol-Ginderbuiten, een van de slachtoffers. 

“Bij mijn Mercedes hebben de daders beide zijspiegels eraf gehaald. Zowel de motorkap als de koffer staat vol met krassen. Mijn auto staat momenteel op de oprit van mijn woning omdat de daders ook de officiële nummerplaat hebben gestolen. Ik kan voorlopig nog niet met de auto rijden.” 

Alle gedupeerden dienden maandagochtend een klacht in bij de lokale politie Balen-Dessel-Mol. Ze hopen dat getuigen mogelijk bruikbare informatie kunnen bezorgen aan de politie. “De daders hebben toegeslagen tussen 2.30u en 5.30u. Om 2.30u is een van de bestuurders nog naar zijn auto gestapt, maar toen was er nog niets aan de hand”, vertelt Caroline Slegers.

Info: Tips zijn welkom bij de politie op het nummer 014.33.37.00 

Lees meer in de woensdagkrant van Gazet van Antwerpen- editie Kempen

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio