Eerste opdracht voor WK-babe Axelle is een feit

Foto: pn

Celebs

Eerste opdracht voor WK-babe Axelle is een feit

Print

Waanzinnig fotogeniek. Zo omschrijft fotograaf Henk Van Cauwenbergh de 17-jarige WK-babe Axelle, die er net haar eerste opdracht als model heeft opzitten.

Het was een kwestie van tijd voor Axelle een opdracht als model zou krijgen. Daar leek iedereen het op het WK voetbal in Brazilië over eens toen foto’s opdoken van de knappe West-Vlaamse in de tribunes. Ze supporterde er voor de Rode Duivels en dat ontging niemand.

Dankzij celebrity-fotograaf Henk Van Cauwenbergh heeft de WK-babe er nu haar eerste opdracht opzitten. Voor Gimpex, een merk van luxeschoenen. ‘Ik ben al jaren bevriend met de ouders van Axelle en zo ken ik haar ook al even’, zegt hij in Het Laatste Nieuws. ‘Ze is echt waanzinnig fotogeniek, zelfs al heeft ze niet met haar 1,60 meter niet de standaardlengte van een model.’

De fotograaf heeft veel woorden van lof over voor de babe. ‘Een symmetrisch gezicht, brede mond, ontwapenende lach, hoge jukbeenderen: Axelle is een echte ‘it-girl’. Ook haar proporties zijn perfect.’

De modellenopdracht is goed nieuws voor Axelle, want een contract met L’Oreal sprong eerder af toen plots een oude foto opgedoken was van haar met een doodgeschoten antilope. De foto’s krijgen we in september te zien in enkele Europese modemagazines.

NIET TE MISSEN