De Slimste straat van Achterbroek

De Zandstraat in Achterbroek is nog tot 27 september zeker van de titel 'Slimste Straat van Achterbroek'. Die avond echter zullen ze hun eer moeten verdedigen op de derde editie van de stratenquiz.

Margo Tilborghs

Geeft de Zandstraat de titel uit handen? En wie mag zich dan twee jaar lang verdiend de 'Slimste Straat van Achterbroek' noemen?

"Op 27 september zullen we het weten", zeg Ann Francken. "Straten kunnen deelnemen met ploegen van zes tot acht deelnemers. Maximum twee deelnemers mogen niet (meer) in de betreffende straat wonen. Om het voor iedereen comfortabel te houden, werd er een limiet van 26 ploegen ingesteld. Inschrijven kan nog tot 1 september. Het is de bedoeling om een toffe avond te beleven", zegt Francken. "We doen er dan ook alles aan om de quiz voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk te maken. De opbrengst van de quiz wordt telkens geschonken aan een nobel doel. Waar de opbrengst dit jaar naartoe gaat, zal de avond zelf bekend gemaakt worden."

De inhuldiging van het straatnaambordje gebeurt door de burgemeester op dinsdag 30 september om 18.30u. Door het organiserende comité wordt dan ook een kleine receptie voor de winnende straat gegeven.

Info en inschrijving: slimste.straat.achterbroek@gmail.com of Ann Francken 03.377.32.48

MaTiMeer nieuws uit stad en rand

DOEN! in Antwerpen

GVA Mobiliteit - Stad & rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio