KV viert 2000ste match in eerste met uniek stickerboek

Print
Mechelen - KV Mechelen speelde dit weekend zijn 2000ste wedstrijd in de eerste klasse. Om die mijlpaal te eren lanceert het supportersorgaan een uniek stickerboek over de 110-jarige geschiedenis van de club.

In het boek – “een onmisbaar tijdsdocument voor elke Kakker” – is plaats voor 166 stickers. In verschillende hoofdstukken zullen de verzamelstukjes enkele scharniermomenten uit de 110-jarige geschiedenis in beeld brengen. “Als supportersorgaan konden we die 2000ste wedstrijd op het hoogste niveau niet zomaar laten passeren”, vertelt Gert Van Dyck van het supportersorgaan.

“De afgelopen maanden zijn we samen met een heel aantal vrijwilligers op zoek gegaan in de verschillende archieven. Uit de duizenden beelden die we konden vinden, hebben we uiteindelijk een mooie selectie gemaakt. We zijn er zeker van dat dit boek een collectorsitem zal worden voor onze trouwe fans en zeker ook voor de jongere supporters."

Donderdagavond is er Achter de Kazerne een eerste verkoop van het boek en de stickers, van 19u tot 21u. Het supportersorgaan heeft 1500 exemplaren laten drukken, waarvan 200 gereserveerd worden voor de Kidsclub. Het stickerboek kost 5 euro, voor een zakje van vijf stickers betaal je een halve euro.

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio