Johnny Depp en dochter samen in nieuwe film

Foto: TPG

Johnny Depp en dochter samen in nieuwe film

Print

Kleine meisjes worden groot. Lily-Rose, de 15-jarige dochter van Johnny Depp, zal binnenkort samen met haar vader in de film ‘Yoga Hosers’ van regisseur Kevin Smith te zien zijn. Lily-Rose Depp en Harley Quinn Smith, Smiths dochter, zullen de hoofdrollen in de film op zich nemen.

‘Yoga Hosers’ gaat over twee vijftienjarige meisjes, vertolkt door Lily-Rose en Harley, die geobsedeerd zijn door yoga en allebei ‘Colleen’ heten. In de film gaan de meisjes samen met Guy LaPointe (Johnny Depp) de strijd aan tegen een eeuwenoud kwaad dat hun schoolfeest bedreigt. De film is het tweede deel van Smiths reeks ‘True North Trilogy’ over de Canadese cultuur en mythes.

‘Yoga Hosers’ is niet het acteerdebuut van de jonge Lily-Rose Depp. Ze kon haar acteertalent al laten zien in ‘Tusk’, het eerste deel van Smiths trilogie. In die film kreeg ze samen met Harley Smith een kleine rol als winkelmedewerkster. De Amerikaanse première van ‘Tusk’ is gepland voor volgende maand.

Het zal voor ons nog even duren voor we Johnny Depp met zijn dochter aan het werk zien. Smiths nieuwe film gaat pas in juni 2015 in de Verenigde Staten in première. Naast de Hollywood-dochters zijn onder anderen ook Natasha Lyonne (‘Orange Is the New Black’), Austin Butler (‘The Carrie Diaries’) en Adam Brody (‘The O.C.’) in ‘Yoga Hosers’ te zien.

.

Nu in het nieuws