© Joris Herregods

Natalia dringend op zoek naar nieuwe manager

Natalia’s internationale carrière komt minder snel van de grond dan verhoopt, en daar speelt het ontbreken van een ervaren manager een rol in.

jan ruysbergh

Een halfjaar nadat ze haar manager Bob Savenberg na een succesvolle samenwerking van tien jaar bedankt heeft voor bewezen diensten, zit Natalia (33) nog steeds zonder manager. “Het wil maar niet lukken”, zegt de Kempense zangeres. “Het is tijd voor een nieuw album, maar ik moet eerst mijn management in orde krijgen.”

“Het is niet gemakkelijk: ik doe nu veel zelf, in samenwerking met een paar mensen van mijn platenfirma. Universal en mijn boekingsagent. Ik leer veel bij, want ik word nu geconfronteerd met zaken die Bob vroeger allemaal voor mij regelde. Toch voel ik dat een nieuwe manager echt nodig is, maar ze smijten er niet mee naar je kop.”

Niet dat niemand zich geroepen voelt om de vacature in te vullen. “Ik krijg aanbiedingen genoeg, maar er is niemand die in mijn ogen goed genoeg is”, zegt Natalia. “Ik neem geen genoegen met een tweede keuze. Ik wil ook niet halsoverkop een beslissing nemen. Ik zet mijn carrière niet op het spel door die in handen te leggen van iemand die ik niet volledig vertrouw.”

Lees meer in uw krant.