TennisHet Nieuwsblad Criterium

Maxine Vangampelaere in finale TC Rasco

Print
Gent / Destelbergen / Eeklo -

Op Het Nieuwsblad Enkel Criterium van TC Racso slaagde Ief Nollet er niet in om in Mannen 1 (BO - A-internationaal) de finale te halen. De nationale nummer 33 van TC La Gantoise ging in de halve eindstrijd in twee korte sets (tweemaal 6-2) ten onder tegen Eduardo Peralta-Tello.

Laatstgenoemde nam tegen Nollet sportieve revanche voor zijn nederlaag van vorige week in de finale van TC Eeklo. Peralta-Tello verloor de eindstrijd op TC Racso tegen Stefan Wauters met 6-3 en 6-4.

In Mannen 2 blijft Arno Van Den Hende de toernooizeges aan elkaar rijgen. De B-4/6 van TC Wachtebeke won de finale in twee sets van Gauthier Stepman (B-15) van TC Latem-Deurle. Van Den Hende moest wel in de halve finale tegen Dean Braeckman (B0) van TC De Krijte heel diep gaan. Laatstgenoemde trok slecht met tweemaal 7-6 aan het kortste eind. Stepman haalde het vlot in twee sets (tweemaal 6-2) van Thibault De Negri.

Bij de vrouwen deed Maxine Vangampelaere de plaatselijke aanhang juichten door in Vrouwen 1 (B0 - A-international) een finaleplaats te veroveren. De B-15/4 van TC Racso haalde het in de halve finale in een korte tijdsspanne van Nina Lammens van TC Park Ronse.

In de finale was Vangampelaere zoals verwacht een maatje te licht voor A-speelster Caroline Maes die haar favorietenrol waarmaakte.

MEEST RECENT