Nieuw leven geblazen in brasserie In De Druif

Foto: Eddy Leysen

Nieuw leven geblazen in brasserie In De Druif

Print
Kasterlee - Het toeristische hart van Kasterlee is sinds maandagavond weer een trekpleister rijker. Met brasserie In De Druif op de Markt heeft de toeristische trekpleister uit de Kempen alweer iets om mee uit te pakken.

Café en vooral zaal De Druif hebben een verleden in Kasterlee en omstreken, maar wat Francis Van Laer presteerde met de realisatie van de nieuwe brasserie is beslist iets om u tegen te zetten. “We hebben er dan ook drie jaar keihard aan gewerkt. Ik had iets in gedachten en ik wilde dat het ook zo zou worden gerealiseerd en dat is gebeurd. Ik ben ongelooflijk trots op de brasserie waarmee ik nu kan beginnen”, zegt uitbater Francis Van Laer, zoon van gemeenteraadslid Luc Van Laer. 

Het decor van café en vooral de voormalige populaire feestzaal De Druif is voorgoed verleden tijd. “Ik wilde er ook iets nieuws van maken, vooral met een eigen visie en ik denk wel dat dat gelukt is. Ik heb er een kleine drie jaar aan gewerkt om te bekomen wat we nu hebben. Er is gedurende die jaren ontzettend hard gewerkt en het resultaat van de werken is echt wat ik ervan verwacht had, vooral dankzij de mensen van ILB interieur die perfect weten waarmee ze bezig zijn.”

Brasserie In De Druif heeft een uitgebreide menukaart, maar ook de gewone caféganger is er welkom. “We kiezen bewust voor een breed publiek. Het moet gewoon een gezellige keet worden, waar men rustig een pintje kan drinken, maar net zo goed lekker kan tafelen.” 

Lees meer in de dinsdagkrant van Gazet van Antwerpen- editie Kempen

Meer nieuws uit de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio