© Facebook

Ook Vincent Kompany doet mee aan 'Ice Bucket Challenge'

Vincent Kompany heeft op zijn Facebook-pagina een video geplaatst waarin de kapitein van de Rode Duivels meedoet aan de 'Ice Bucket Challenge'. Daarbij laten beroemde en minder beroemde mensen die uitgedaagd worden een emmer ijswater over zich kappen om de aandacht te vestigen te werpen de spierziekte ALS. Daarna mag het slachtoffer drie nieuwe kandidaten nomineren.

Jef Van Hoofstat

De kapitein van Manchester City en de Rode Duivels ging de uitdaging aan en nomineerde na afloop Marc Wilmots, Jean-Claude Van Damme en Stromae. De uitdaging werd enkele weken geleden gelanceerd om donaties in te zamelen voor de strijd tegen de ziekte van Lou Gehrig of amyotrofe laterale sclerose, beter bekend als ALS.

Ook Romelu Lukaku werd ondertussen uitgedaagd. Hij werd genomineerd door Saido Berahino, de spits van West Bromwich Albion.

 

VJ Eline doet de Ice Bucket Challenge!

VJ Eline doet mee aan de Ice Bucket Challenge om de spierziekte ALS onder aandacht te brengen.

Stef Wauters neemt een ijskoude douche

U heeft het waarschijnlijk al gezien op Facebook: de 'Ice Bucket Challenge' is een nieuwe hype. Mensen zetten filmpjes op het internet waarop ze een emmer ijswater over hun hoofd gieten. Ze doen dat om aandacht te vragen voor de dodelijke zenuwziekte ALS. Ook VTM NIEUWS-anker Stef Wauters liet deze ijskoude uitdaging niet aan zich voorbijgaan. Hij nomineert wielrenner Tom Boonen, rector van de KUL, Rik Torfs, en Q-Music collega Kurt Rogiers.

Ice Bucket Challenge: niemand ontsnapt

Werkelijk overal duiken er filmpjes op van mensen die meedoen aan de 'Ice Bucket Challenge', om aandacht te vestigen op de zenuwziekte ALS. Van VTM NIEUWS-anker Stef Wauters en Q-Musicpresentator Kürt Rogiers over Vincent Kompany tot Lady Gaga, iedereen doet mee.

Meer sportnieuws