© Stefaan Van Hul

Op- en afrit Haasdonk E17 dicht voor werken

Nog tot en met maandag 25 augustus zijn er werken aan de gang op de E17 richting Antwerpen tussen Sint-Niklaas en Haasdonk.

SOPY

De rechterrijstrook krijgt een nieuwe top- en onderlaag van net voorbij complex Sint- Niklaas-centrum tot vlak na het complex Haasdonk. De op- en afrit van de E17 richting Antwerpen in Haasdonk gaan dicht. Op de E17 blijven twee versmalde rijstroken open voor het verkeer.

Er wordt zeven dagen op de zeven en de klok rond gewerkt om de periode met hinder zo kort mogelijk te houden. Normaal gezien moeten de werken afgerond zijn op 25 augustus, nog voor de ochtendspits.

Hoe verloopt het verkeer? Voor de afrit Haasdonk: wie daar normaal afrijdt, rijdt nu verder tot het complex Kruibeke. Daar kunnen bestuurders keren en de E17 richting Gent nemen en in Haasdonk afrijden. Voor de oprit Haasdonk: het verkeer kan oprijden naar E17 richting Gent. Aan het complex Sint-Niklaas-centrum kunnen chauffeurs keren en zo de E17 richting Antwerpen nemen. Het omleidingsplan is te raadplegen op www.wegenenverkeer.be

Mobiliteit en haven

MEER NIEUWS UIT HET WAASLAND

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio