© BFM

Slachtoffer caféruzie illegaal in het land

Een 28-jarige man is vrijdagavond gewond geraakt in de Moeshofstraat. Hij kreeg na een discussie meerdere messteken toegediend. Het slachtoffer had dubbele pech: niet alleen werd hij neergestoken, in het ziekenhuis bleek ook dat hij illegaal in het land verblijft.

SARE

“Vermoedelijk is de steekpartij een gevolg van een discussie tussen het slachtoffer en twee andere mannen die eerder ontstond in café Den Buxus”, legt De Vries uit. “Daar hebben de daders een mes bovengehaald.”

Met dat mes hebben de twee mannen vervolgens uitgehaald naar hun slachtoffer. Die probeerde zich nog te verweren en vluchtte het café uit. Op straat zette het gevecht zich echter verder, met de bekende gevolgen.

Het slachtoffer werd voor verzorging overgebracht naar het Jan Palfijnziekenhuis. Hij mocht het ziekenhuis dezelfde avond nog verlaten. De daders, die hun slachtoffer kenden, zijn spoorloos.

Voor het slachtoffer hield de tegenslag niet op. Nadat hij neergestoken werd en vervolgens verzorgd werd in het ziekenhuis, werd ook zijn identiteit gecontroleerd. Daaruit bleek dat de man nog geseind stond omdat hij illegaal in ons land verblijft. Hij werd opgesloten en ter beschikking van de dienst Vreemdelingenzaken gesteld. De man zal gerepatrieerd worden.

Lees meer in Gazet van Antwerpen, Editie Stad.

DOEN! in Antwerpen

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio