Opnieuw wegpiraat in BMW gefilmd op snelweg

Print
Aarschot - De wegpiraat die vorig jaar op oudejaarsdag over de E314 scheurde en veel ophef veroorzaakte toen daarover een filmpje opdook, heeft wellicht opnieuw toegeslagen. Vorige vrijdag haalde hij bijzonder gevaarlijke manoeuvres uit op de E314 in Aarschot. En opnieuw werd dat gefilmd.

Rechts inhalen, bruusk remmen, de pas afsnijden en nog eens drie keer bruusk remmen. Het filmpje van een BMW die op de E314 heel gevaarlijk rijgedrag vertoont, veroorzaakte begin dit jaar veel ophef. Het ging toen om Curd V. (49) uit Sint-Genesius-Rode, die met de wagen van zijn vriendin – een dokter – op pad was.

Diezelfde chauffeur zou nu opnieuw toegeslagen hebben, zo kon een man uit Lanaken vastleggen met zijn dashboardcamera. Hij was om 6.30 uur ’s morgens op weg naar zijn werk toen de BMW M3 hem ter hoogte van Aarschot voorbijschoot. ‘Dat gebeurt wel vaker, maar toen zag ik hoe hij zich tussen een busje en een auto perste. Dat deed hij herhaaldelijk.’

De Lanakenaar moest meteen denken aan de rel van begin dit jaar en zocht dat filmpje nog eens op. ‘Toen bleek dat ik dezelfde bestuurder had gezien. De nummerplaat is dezelfde, het gerecht heeft gefaald.’ Het gaat om een opvallende, gepersonaliseerde nummerplaat.

MEEST RECENT