© BELGA

Proto staat weer in doel bij Anderlecht

Silvio Proto heeft woensdagavond voor het eerst sinds maanden het doel verdedigd van Anderlecht. Proto speelde de eerste helft van een oefenmatch tegen derdeklasser Dender (0-1 winst). De doelman liep vorig seizoen in de laatste match van Play-Off 1 tegen Lokeren een armbreuk op en miste daardoor het WK.

dmm

Jupiler Pro League op Sportwereld.be

In zijn eerste match van het seizoen kreeg Proto bijzonder weinig werk op te knappen. De doelman was verbaal zeer aanwezig in de match, maar moest slechts één keer een bal plukken. ‘Het deed deugd om weer te spelen’, reageerde hij achteraf met een glimlach. De voorbije matchen stond Thomas Kaminski in het doel van paars-wit. De jonge keeper wil Anderlecht graag verlaten, nu Proto opnieuw fit is. Anderlecht won de match - met een b-elftal- met 0-1 dankzij een goal van Kabasele in de slotfase.Anderlecht: Proto (46’ Roef), Denayer, Heylen, Matthys, Kawaya (65’ Haagen), Vico (46’ Ademoglu), Bastien, Dendoncker, Tarfi (80’ Appiah), Leya Iseka (65’ Bourard), Kabasele.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

MEER OVER RSC Anderlecht

Meer voetbalnieuws