Gepeperde boete voor groepsseks zonder gordel

Op Ibiza mag dan veel mogelijk zijn, maar voor groepsseks zonder gordel wordt nog altijd geen oogje dichtgeknepen. Drie Zwitserse koppeltjes die zich op het Spaanse vakantie-eiland overleverden aan een potje gezamenlijke vleselijke lusten in een rijdend minibusje, hebben daarvoor een gepeperde rekening aan de onderbroek gekregen. Dat heeft de lokale krant Diario de Ibiza woensdag bericht.

De Spaanse politie zette het minibusje aan de kant voor een alcoholcontrole. Omdat niemand een gordel om had, schreef de arm der wet een boete van 600 euro uit. Eigenlijk bedroeg die 1.200 euro, maar omdat de vurige stelletjes nog voldoende energie hadden om de som onmiddellijk ter plaatse op te hoesten, werd dat bedrag gehalveerd. De chauffeur van het minibusje mocht dan wel nuchter achter het stuur zitten, hij werd toch aangeklaagd wegens roekeloos rijgedrag.

Volgens een plaatselijke agent gebeurt het op Ibiza vaak dat vrijende koppeltjes in de auto betrapt worden, maar staat de versnellingspook - uiteraard van de wagen - meestal in neutraal en staat de handrem - al evenzeer van het voertuig - op.