Optredens en workshops loomen luisteren braderie op

Voor de vernieuwde braderie schreven zich niet minder dan honderd handelaars in. Naast optredens en de traditionele barmanrace belooft deze editie ook een workshop loomen.

Dominick Rombouts

Voor de tweede editie van Beleef Keerbergen neemt het Handelaarsverbond Keerbergen (HaVek) het roer helemaal in eigen handen.

"Even leek het erop dat de braderie in gevaar zou komen, maar door de inzet van gemotiveerde medewerkers, komt alles in kannen en kruiken", legt voorzitter Dirk Vervloesem uit. De gemeente levert alleen logistieke steun want schepen van lokale economie Inge Anno (N-VA) stelde zich al de vraag of de braderie nog zin heeft. "Groot gelijk dat het handelaarsverbond dit uit handen van de gemeente heeft getrokken", reageert schepen Tina Somers (Onafhankelijk). "Ik ben niet te spreken over de besparingen in dit dossier op het conto van de lokale handelaars omdat er verkiezingsbeloftes werden gedaan naar deze doelgroep." De braderie gaat zaterdag 9 augustus om 13u van start in het centrum van Keerbergen. Naast de kraampjes en drank- en eetstanden op de Haachtsebaan en het Gemeenteplein krijgt de bezoeker met Garry Hagger, Tara, Mary's Little Lamb, The Awful Brothers en Cookies & Cream een mooi muzikaal programma voorgeschoteld.

Daarnaast zijn er ook nog de barmanrace en de hoge hakkenrace terwijl er in het centrum workshops loomen worden georganiseerd.

Info op www.havek.be

of facebook/Beleef Keerbergen Chris De Bruyn
Meer nieuws uit regio Mechelen

DOEN! in Mechelen

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio