© BELGA

Bernt Evens niet langer commercieel manager bij Cercle Brugge

Ex-voetballer Bernt Evens stopt als commercieel manager bij Cercle Brugge en gaat nieuwe uitdagingen aan. Dat heeft de eersteklasser woensdag laten weten.

De 35-jarige Evens speelde sinds 2009 voor Cercle. Vorig jaar kreeg de verdediger (ex-Antwerp, Westerlo en Club Brugge) te horen dat zijn contract bij de Vereniging niet verlengd zou worden, eind juni 2013 raakte dan bekend dat de Limburger als accountmanager aan de slag ging bij groen-zwart.

‘Bernt slaagde er tijdens het voorbije seizoen niet alleen in om na een sportief moeilijk jaar de bestaande sponsors aan boord te houden maar was daarnaast ook de drijvende kracht achter tal van events en commerciële acties zoals het 115-jarig jubileumfeest en de retro-avond. Hij had tevens een belangrijke rol bij een aantal vernieuwingen voor het nieuwe seizoen zoals de in gebruik name van het cashless payment systeem en het herconcipiëren van de catering en de business lounge’, klinkt het bij Cercle, dat Evens bedankt voor ‘zijn onverdroten inspanningen’.

MEER OVER Cercle Brugge

Meer voetbalnieuws